Tarieven en Vergoedingen 2021

Geachte cliënt,

Gezien de ontwikkelingen rond het contracteerbeleid met de zorgverzekeraars hebben wij ervoor gekozen om in 2021 met een aantal verzekeraars wel en met een aantal verzekeraars geen contract aan te gaan.

Wij realiseren ons dat het besluit om bepaalde contracten die ons werden aangeboden niet te tekenen, gevolgen kan hebben voor de vergoeding van de behandeling van u zelf of van uw kind. Het is afhankelijk van uw polis hoeveel u terugkrijgt. Het is goed om te weten dat in geval van een restitutiepolis in het algemeen een hoger bedrag wordt uitgekeerd dan bij een naturapolis. Soms wordt het volledige declaratiebedrag toegekend.

Zorgverzekeraars waar wij in 2021 een contract mee hebben zijn:

Zilveren Kruis Zorgverzekeringen NV, inclusief Pro Life Zorgverzekering, ZieZo, mede voor haar volmachten AON, One Underwriting B.V., Achmea Aevitae Zilveren Kruis.

Interpolis Zorgverzekeringen NV, De Friesland, FBTO Zorgverzekeringen NV

Bent u verzekerd bij bovengenoemde zorgverzekeraars dan declareren wij rechtstreeks en hoeft u zelf niets te doen.
Als u verzekerd bent bij een andere zorgverzekeraar dan krijgt u van ons een particuliere rekening gerelateerd aan het tarief dat door de NZa was vastgesteld. Deze kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.
Het tarief is € 88,00 voor de intake en anamnese en € 44,00 voor een behandeling. Voor een niet nagekomen afspraak brengen wij een bedrag van € 33,50 in rekening.

Mocht u nog vragen hebben dan beantwoorden wij die natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet,

Floor Draaijer en Marijke Klaassen

Logopediepraktijk Lutmastraat, Lutmastraat 7, 1072 JL, 020-6791980

logopedielutmastraat@xs4all.nl