Tarieven en Vergoedingen 2019

 

Geachte cliënt,

 

Gezien de ontwikkelingen rond het contracteerbeleid met de zorgverzekeraars hebben wij ervoor gekozen om in 2019 met een aantal verzekeraars wel en met een aantal verzekeraars geen contract aan te gaan.

 

Wij realiseren ons dat het besluit om bepaalde contracten die ons werden aangeboden niet te tekenen, gevolgen kan hebben voor de vergoeding van de behandeling van u zelf of van uw kind. Het is afhankelijk van uw polis hoeveel u terugkrijgt. Het is goed om te weten dat in geval van een restitutiepolis in het algemeen een hoger bedrag wordt uitgekeerd dan bij een naturapolis. Soms wordt het volledige declaratiebedrag toegekend.

 

Zorgverzekeraars waar wij in 2019 wel een contract mee hebben zijn:

Zilveren Kruis Zorgverzekeringen NV, OZF Zorgverzekering NV, Interpolis Zorgverzekeringen NV, FBTO Zorgverzekeringen NV, Avero Achmea Zorgverzekeringen NV, mede voor haar volmachten: IAK volmacht BV, Aevitae BV

De declaraties worden bij gecontracteerde zorgverzekeraars rechtstreeks afgehandeld. Bij niet gecontracteerde zorgverzekeraars declareren wij, indien mogelijk, ook rechtstreeks bij uw verzekeraar. Wanneer dit niet mogelijk is ontvangt u van ons een rekening die u aan ons dient over te maken. U kunt de rekening dan zelf bij uw verzekeraar indienen.

Het tarief is € 83,00 voor de intake en anamnese en € 41,50 voor een behandeling. Voor een niet nagekomen afspraak brengen wij een bedrag van € 31,00 in rekening.  

Mocht u nog vragen hebben dan beantwoorden wij die natuurlijk graag.

Met vriendelijke groet,

Floor Draaijer, Marijke Klaassen, Fredrica Simonides

 

Logopediepraktijk Lutmastraat, Lutmastraat 7, 1072 JL, 020-6791980

logopedielutmastraat@xs4all.nl